انواع مختلف چربی های مورد استفاده دام وطیور
1) چربی های سفت: قسمت اعظم این چربی ها در درجه حرارت عادی جامد هستند. این نوع چربی ها محصول مازاد کشتارگاه ها می باشند مثل پیه گاو و پیه خوک که نقطه ذوب آن ها بالاتر از 40 درجه سانتی گراد است.
2) چربی های نرم : این چربی ها نیمه جامد هستند و نقطه ذوب آن ها کمتر از 40 درجه سانتی گراد است و به آن ها گریس هم می گویند.
3) چربی های حیوانی هیدرولیز شده: این چربی ها مازاد کارخانجات صابون سازی بوده و به عنوان چربی هیدرولیز شده حیوانی یا چربی هیدرولیز شده گیاهی فروخته می شوند. میزان اسید چرب ان ها نباید کمتر از 85 درصد باشد. هیدرولیز چربی باعث جدا شدن گلیسرین از اسیدهای چرب می شود.
4) روغن های گیاهی : روغن هایی هستند که از گیاهانی چون سویا، نارگیل و غیره بدست می آیند و در جیره طیور به عنوان منبع انرژی مصرف می شوند.
:: موضوعات مرتبط:
تغذیه