هنرستان کشاورزی امام رضا (ع) اسفراین 

 

 
 
انواع مختلف چربی های مورد استفاده دام وطیور
 

انواع مختلف چربی های مورد استفاده دام وطیور

1)  چربی های سفت: قسمت اعظم این چربی ها در درجه حرارت عادی جامد هستند. این نوع چربی ها محصول مازاد کشتارگاه ها می باشند مثل پیه گاو و پیه خوک که نقطه ذوب آن ها بالاتر از 40 درجه سانتی گراد است.

2)  چربی های نرم : این چربی ها نیمه جامد هستند و نقطه ذوب آن ها کمتر از 40 درجه سانتی گراد است و به آن ها گریس هم می گویند.

3)  چربی های حیوانی هیدرولیز شده: این چربی ها مازاد کارخانجات صابون سازی بوده و به عنوان چربی هیدرولیز شده حیوانی یا چربی هیدرولیز شده گیاهی فروخته می شوند. میزان اسید چرب ان ها نباید کمتر از 85 درصد باشد. هیدرولیز چربی باعث جدا شدن گلیسرین از اسیدهای چرب می شود.

4)  روغن های گیاهی : روغن هایی هستند که از گیاهانی چون سویا، نارگیل و غیره بدست می آیند و در جیره طیور به عنوان منبع انرژی مصرف می شوند.



:: موضوعات مرتبط: تغذیه
 
  نوشته شده توسط علی توحیدی در جمعه پانزدهم بهمن ۱۳۹۵

 




 
 
مطالب پیشین
 
 

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by tohidiali
Published By DevMe

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
پروفایل مدیر وبلاگ
آرشیو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.

مهندس علی توحیدی - مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده کشاورزی سمنگان - هنرآموز هنرستان کشاورزی امام رضا(ع) اسفراین

.:: Categories ::.

بهداشت دام وطیور
جزوات دانشگاهی و تحقیق
مسابقات علمی و عملی
طیور
تغذیه
تشریح و فیزیولوزی
مقالات
ساختمان و تاسیسات
پرورش دام (گاو، گوسفند وبز)
زنبور عسل
پرورش شتر

.:: Links ::.

مارکت دِومی
دانلود کتاب های علوم دامی

.:: LinkDump ::.

بانک سوال هنرستان کشاورزی رشته امور دام
لیست تمام پیوند ها

.:: Others ::.



.:: Archive ::.

هفته سوم فروردین ۱۳۹۹
هفته سوم اسفند ۱۳۹۸
هفته سوم شهریور ۱۳۹۸
هفته اوّل شهریور ۱۳۹۸
هفته چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸
هفته چهارم اسفند ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۶
هفته دوم آذر ۱۳۹۶
هفته اوّل آذر ۱۳۹۶
هفته چهارم فروردین ۱۳۹۶
هفته سوم بهمن ۱۳۹۵
ادامه ی آرشیو ماهانه