هنرستان کشاورزی امام رضا (ع) اسفراین 

 

 
 
تقسیم بندی غذا یا خوراک
 

تقسیم بندی غذا یا خوراک

غذا یا خوراک ها را بر اساس عوامل مختلفی تقسیم بندی می کنند که این عوامل عبارتند از :

1)     بر اساس منشاء غذا یا خوراک

2)     بر اساس ساده یا مرکب بودن خوراک

3)     براساس ترکیب شیمیایی

4)     بر اساس عمل در بدن

5)     بر اساس میزان آب و سلولز

تقسیم بندی غذا از نظر منشاء خوراک

1)     منشاء حیوانی

2)     منشاء گیاهی ( نهان دانگاه مثل : قارچ ها و جلبک ها – باز دانگان مثل غلات و حبوبات)

3)     منشاء معدنی

تقسیم بندی غذا بر اساس ترکیب شیمیایی

1)     مخلوط

2)     گلوسیدی

3)     ازت دار

4)     غذاهای چرب

5)     غذاهای سلولزی

6)      غذاهای معدنی

انواع غذا بر اساس عمل در بدن

1)     غذاهای انرژی زا

2)     غذاهای سازنده مثل :مواد ازته، املاح معدنی

3)     کاتالیزور ها مثل : عناصر کمیاب معدنی – عناصر کمیای آلی (ویتامین ها)

انواع غذا بر اساس میزان آب و سلولز

1)     غذاهای کم حجم (کنسانتره)

2)     غذاهای پر حجم

3)     غذاهای آبدار



:: موضوعات مرتبط: تغذیه
 
  نوشته شده توسط علی توحیدی در جمعه یکم مرداد ۱۳۹۵

 




 
 
مطالب پیشین
 
 

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by tohidiali
Published By DevMe

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
پروفایل مدیر وبلاگ
آرشیو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.

مهندس علی توحیدی - مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده کشاورزی سمنگان - هنرآموز هنرستان کشاورزی امام رضا(ع) اسفراین

.:: Categories ::.

بهداشت دام وطیور
جزوات دانشگاهی و تحقیق
مسابقات علمی و عملی
طیور
تغذیه
تشریح و فیزیولوزی
مقالات
ساختمان و تاسیسات
پرورش دام (گاو، گوسفند وبز)
زنبور عسل
پرورش شتر

.:: Links ::.

مارکت دِومی
دانلود کتاب های علوم دامی

.:: LinkDump ::.

بانک سوال هنرستان کشاورزی رشته امور دام
لیست تمام پیوند ها

.:: Others ::.



.:: Archive ::.

هفته سوم فروردین ۱۳۹۹
هفته سوم اسفند ۱۳۹۸
هفته سوم شهریور ۱۳۹۸
هفته اوّل شهریور ۱۳۹۸
هفته چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸
هفته چهارم اسفند ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۶
هفته دوم آذر ۱۳۹۶
هفته اوّل آذر ۱۳۹۶
هفته چهارم فروردین ۱۳۹۶
هفته سوم بهمن ۱۳۹۵
ادامه ی آرشیو ماهانه