هنرستان کشاورزی امام رضا (ع) اسفراین 

 

 
 
عدم تحمل لاکتوز (حساس بودن به لاکتوز شیر  Lactose Intolerance)
 

عدم تحمل لاکتوز (حساس بودن به لاکتوز شیر  Lactose Intolerance)

دستگاه گوارش برخی از افراد فاقد آنزیم لاکتاز ‌می‌باشد. بنابراین لاکتوز بدون هیچ تغییری وارد روده بزرگ شده و در آنجا بوسیله میکروارگانیسم‌ها تجزیه شده و گاز کربنیک تولید ‌می‌شود که ایجاد نفخ ‌می‌نماید. در ضمن به علت جذب آب، لاکتوز باعث بروز دل پیچه و اسهال در انسان ‌می‌شود که به این عارضه عدم تحمل لاکتوز یا حساس بودن افراد به لاکتوز شیر ‌می‌گویند.

روش‌های مصرف شیر در افرادی که تحمل لاکتوز را ندارند :

1)     شیر را به صورت سرد مصرف کنند.

2)     شیر را به مقدار کم و به دفعات میل کنند.

3)     از شیر‌های بدون لاکتوز استفاده کنند.

4)  از فرآورده‌های دیگر لبنی مثل ماست و پنیر استفاده کنند چون لاکتوز در این فرآورده‌ها در ضمن فرآیند کاملا تجزیه ‌می‌شود.

5)     مخلوط کردن کاکائو با شیر

نکته : با مصرف تدریجی شیر آنزیم لاکتاز دوباره در بدن ساخته ‌می‌شود و عدم تحمل لاکتوز رفع ‌می‌شود. 



 
  نوشته شده توسط علی توحیدی در چهارشنبه سی ام تیر ۱۳۹۵

 




 
 
مطالب پیشین
 
 

 

Powered By blogfa.com Copyright © 2009 by tohidiali
Published By DevMe

 
 

.:: Menu ::.

صفحه ی نخست
پست الکترونیک
پروفایل مدیر وبلاگ
آرشیو مطالب
عناوین مطالب وبلاگ
لينك rss
طراح قالب

 

.:: About ::.

مهندس علی توحیدی - مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده کشاورزی سمنگان - هنرآموز هنرستان کشاورزی امام رضا(ع) اسفراین

.:: Categories ::.

بهداشت دام وطیور
جزوات دانشگاهی و تحقیق
مسابقات علمی و عملی
طیور
تغذیه
تشریح و فیزیولوزی
مقالات
ساختمان و تاسیسات
پرورش دام (گاو، گوسفند وبز)
زنبور عسل
پرورش شتر

.:: Links ::.

مارکت دِومی
دانلود کتاب های علوم دامی

.:: LinkDump ::.

بانک سوال هنرستان کشاورزی رشته امور دام
لیست تمام پیوند ها

.:: Others ::.



.:: Archive ::.

هفته سوم فروردین ۱۳۹۹
هفته سوم اسفند ۱۳۹۸
هفته سوم شهریور ۱۳۹۸
هفته اوّل شهریور ۱۳۹۸
هفته چهارم اردیبهشت ۱۳۹۸
هفته چهارم اسفند ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۷
هفته چهارم آذر ۱۳۹۶
هفته دوم آذر ۱۳۹۶
هفته اوّل آذر ۱۳۹۶
هفته چهارم فروردین ۱۳۹۶
هفته سوم بهمن ۱۳۹۵
ادامه ی آرشیو ماهانه